Voor Ondernemers in Arnhem centrum

Samen met de betrokken ondernemers maken wij Arnhem centrum  weer een leuk, veilig en hip gebied! Hoe meer ondernemers meedoen met deze actie, hoe beter. Samen krijgen we veel voor elkaar.  

Informatie voor de bezoekers

Een belangrijk onderdeel is de website www.arnhemcentrum.nl. Deze heldere website geeft een compleet beeld van Arnhem centrum, met profielen van alle betrokken ondernemers en veel interessante achtergrondinformatie voor bezoekers van het gebied.

Gratis wifi

Via een gratis wifi-netwerk in Arnhem centrum kan iedere bezoeker - Arnhemmer of toerist -  met een smartphone heel gemakkelijk op zoek op deze website naar specifieke informatie die hij of zij net op dat moment nodig heeft. Denk aan een leuke winkels, een leuk eetadres, een activiteit voor kinderen of ideeën voor een avondje stappen. Maar ze zoeken ook informatie over parkeergelegenheid, taxi’s of hotels. De Arnhem centrum-website heeft antwoord op die vragen. 

Ook via social media wordt Arnhem centrum gepromoot. Later  komen ook leuke filmpjes over het gebied op de website. Het is echter niet alleen het online gedeelte, we willen door meer groen en fysieke activiteiten het hele gebied ook aantrekkelijker maken. 

Arnhem centrum digitaal bereikbaar.. Sluit jij je ook aan?

 

Hoe doe jij mee?

Meedoen is simpel. Neem contact op met Smartvertizing via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je meer wilt weten of je onderneming direct wilt aanmelden.
Wij laten weten welke informatie je precies moet aanleveren en regelen de rest.